Algemene voorwaarden

ALGEMENE VOORWAARDEN

Hartelijk dank voor de order die U bij ons heeft geplaatst
Wij vragen uw aandacht voor onze leveringsvoorwaarden, U gelieve deze goed door te nemen om misverstanden te voorkomen.

Controleert U altijd of de artikelen, met name de kleuren en afmetingen van het meubel correct zijn.

Opgegeven levertermijnen zijn indicatief en kunnen derhalve afwijken van de werkelijke levertijd. Een lever- termijn die overschreden wordt wegens overmacht dan wel binnen de wettelijke normen geeft geen recht op ontbinding van de koopovereenkomst en/of schadevergoeding.

Levertijd van de meubelen

De levertijd van meubelen is 2-4 weken en zal maximaal 8 weken kunnen bedragen. Voor tafels en salontafels zonder coating/ lak hanteren wij kortere levertijden. Vraag ons naar de levertijd, wellicht hebben wij uw product op voorraad.

Wij nemen contact met U op zodra uw order compleet is.

Levering van uw bestelling

Na ontvangst van uw order door Tafels en Tafels ontvangt U van Tafels en Tafels een e-mail met daarin de levertijd van uw bestelling en de vermoedelijke afleverdatum. Artikelen die uit voorraad leverbaar zijn worden binnen 14 dagen door ons of binnen 5 dagen door TNT post bij U afgeleverd op het door U opgegeven afleveradres.

Omruiling/retour woonaccessoires

Indien U niet tevreden bent met het door U bestelde artikel dan dient U dit artikel in de originele verpakking binnen 14 dagen aan ons terug sturen. Terugname na 14 dagen is niet mogelijk. De verzenddatum van het door U geretourneerde pakket houden wij aan als referentiedatum.

U dient het retourformulier volledig in te vullen teneinde een spoedige terugbetaling mogelijk te maken. Verzendkosten worden NIET vergoed.

Artikelen waarvan duidelijk is dat deze bij U in gebruik zijn geweest worden niet retour genomen.

Beschadigde of ontbrekende artikelen

In het geval van beschadigde of ontbrekende artikelen dient U met ons contact op te nemen via ;

info@tafelsentafels.nl

Er wordt dan door ons z.s.m. contact met U opgenomen. De vervanging ofwel omruiling van het artikel zal dan met U worden besproken.

Helaas kan er wel eens iets mis gaan en kunnen goederen beschadigd zijn of ontbreken. Onze excuses als dit net U treft. Wij doen altijd ons uiterste best om dit te voorkomen maar mocht er iets mis gaan; wij staan voor U klaar om alles zo snel mogelijk goed voor U op te lossen.

Tafels en Tafels aanvaardt als leverancier geen enkele aansprakelijkheid voor schade ontstaan door onjuist dan wel verkeerd gebruik of onjuiste dan wel verkeerde behandeling van door Tafels en Tafels geleverde goederen.

Betaling
U kunt bij uw bestelling kiezen voor betaling via iDeal of voor betaling onder rembours. Bij betaling via iDeal zult U op uw bankafschrift uw betaling terugvinden ten gunste van Tafels en Tafels op rekening NL64 KNAB 0721 9041 81. Bij de aflevering van de (klein)meubelen door onze eigen bezorgdienst kunt U ook contant betalen aan de bezorger tenzij U al heeft betaald via iDeal. Indien u uw bestelling af komt halen, kunt u voorlopig alleen contant betalen.


Eigendomsvoorbehoud
Alle goederen, aangegeven op de webwinkelorder dan wel op de factuur, blijven het volledige eigendom van Tafels en Tafels totdat deze goederen allen in zijn geheel door de klant aan Tafels en Tafels zijn betaald.

Annulering van webwinkelorders
Annulering van in onze webshop geplaatste orders voor woonaccessoires is slechts mogelijk binnen 14 dagen na het plaatsen van een order. Bij het annuleren (binnen 14 dagen na de besteldatum) van een webwinkelorder wordt de ontvangen (aan)betaling binnen 14 dagen per bank terugbetaald. Annulering van bestelde meubels kan kostenloos binnen 48 uur na het plaatsen van een online bestelling.

Bovenstaande annuleringstermijn is alleen van toepassing op orders welke zijn geplaatst op onze website resp. in onze webwinkel en niet op orders die geplaatst zijn in onze showroom(s) en is ook niet van toepassing op (webwinkel) orders van meubelen of andere waren die speciaal voor U gemaakt worden. Onder meubelen die speciaal voor U gemaakt worden verstaan wij: alle meubelen, kasten, stoelen en tafels/ salontafels etc die op onze website te vinden zijn.
Het recht van RETOUR en/of ANNULERING is uitdrukkelijk NIET van toepassing op alle MEUBELEN die speciaal voor U in door U gekozen kleur en/of afmeting vervaardigd worden.

Sale
Voor de artikelen op onze website die zijn afgeprijsd en/of in de aanbieding staan geldt: weg is weg. Het kan dus voorkomen dat een artikel reeds is uitverkocht/verkocht op het moment dat U uw bestelling plaatst. Wilt U weten of een uitverkoop- of aanbiedingsartikel nog leverbaar is, whats app dan even met 0620990718. Indien een uitverkoop- of aanbiedingsartikel niet meer leverbaar is voor de in de uitverkoop of bij de aanbieding aangegeven prijs, is Tafels en Tafels niet verplicht om dit artikel alsnog voor de getoonde aanbiedingsprijs te leveren. Wij zullen er zorg voor dragen dat uitverkochte artikelen z.s.m. van de website verwijderd worden.


Garantie
Op al onze artikelen geven wij de wettelijk voorgeschreven garantie. Uiteraard zijn producten aan slijtage onderhevig. Mocht een product naar uw mening niet voldoen aan de normale gebruikseigenschappen dan vernemen wij dit graag. De garantie zal komen te vervallen indien er door oneigenlijk gebruik of nalatigheid een gebrek is ontstaan aan het desbetreffende meubelstuk. Verkleuring van gestoffeerde meubelen door lichtinval valt niet onder de garantie. Eigenschappen van hout zijn geen gebreken; hout is een levend materiaal dat afhankelijk is van weersinvloeden en gevoelig is voor grote temperatuurverschillen en luchtvochtigheid. Een afwijkende nervatuur, harskernen, kwasten, scheurvorming en verkleuring tengevolge van lichtinval, vallen derhalve niet onder de garantie.

Uw gegevens
Uw gegevens worden door ons niet doorverkocht aan derden. U ontvangt op het door U opgegeven (mail)adres alleen meldingen mbt uw bestellingen van Tafels & Tafels. Mocht U geen prijs stellen op verdere informatie dan kunt U dit aan ons doorgeven, wij verwijderen dan uw gegevens uit onze database. Afmelden van de nieuwsbrief kunt U doen via de button “nieuwsbrief”.

Uitstel van levering

Indien U uw goederen op een latere afleverdatum wilt ontvangen dan in eerste instantie was overeengekomen, dan dient U dit z.s.m. aan ons door te geven! Wij slaan uw goederen, die bij ons binnen zijn gekomen, maximaal 1 maand kosteloos voor U op. Indien uw goederen langer dan 1 maand bij ons dienen te worden opgeslagen, dan zal minimaal 50% van uw totale orderbedrag aan Tafels en Tafels moeten worden voldaan. Indien uw goederen langer dan 2 maanden door ons moeten worden opgeslagen, dient het volledige orderbedrag aan Tafels en Tafels te worden voldaan. Goederen die geheel door de klant zijn betaald zijn volledig eigendom van de ko(o)p(st)er. Bij verlenging van de opslag geschiedt de opslag van de goederen voor risico van de klant. De maximale opslagperiode is 3 maanden.

Aflevering van meubelorders (geplaatst dan wel in de showroom dan wel op de site)

Controleert U altijd of de artikelen, met name de kleur van de afwerkingskleur van het blad/onderstel, de afmetingen en de aantallen correct volgens uw orderbevestigings-mail afgeleverd/genoteerd zijn. Eventuele afwijkingen dient U direct doch uiterlijk binnen 24 uur aan ons te melden.
Bij aflevering dient U de goederen volledig te betalen. Dit kan d.m.v. contante betaling aan onze chauffeurs.

U mag het bedrag ook minimaal 1 dag van te voren in de winkel komen pinnen of minimaal 5 dagen voorafgaand aan de aflevering overmaken op NL64KNAB 0721904181 tgv Tafels en Tafels. o.v.v. uw naam,adres en orderbedrag. Indien er bij de aflevering niet betaald kan worden en er geen bewijs van overmaking kan worden overlegd, nemen wij de goederen mee retour en komen de extra bezorg- en opslagkosten, met een minimum van Eu. 50,00 bij een volgende levering voor rekening van de koper.

WIJ LEVEREN ALLEEN OP DE BEGANE GROND, tenzij er een lift is die groot genoeg is om de meubels naar boven te krijgen. Wij willen U erop wijzen dat de levering aan de deur geschiedt en dat wij op geen enkele wijze verantwoordelijk zijn voor gebeurtenissen die zich voordoen tijdens het binnenbrengen en het - op uw verzoek - plaatsen van de goederen. Als het binnen plaatsen van de goederen niet op de normale manier (d.w.z. via de hoofdingang) plaats kan vinden en dit is niet vooraf aan ons gemeld, dan zijn onze chauffeurs niet verplicht om op andere wijze te proberen de goederen bij U binnen te plaatsen. Onze meubelbezorgers zijn verplicht zich te houden aan de door de Arbo-dienst opgelegde voorschriften. Het uitvoeren van manoeuvres die hun lichaam of gezondheid kunnen schaden is hen verboden.

Indien er voor een correcte aflevering liften ,takels, ladders of een kraan noodzakelijk zijn, of indien er ramen of deuren verwijderd dienen te worden, dient de klant hiervoor zelf vooraf zorg te dragen. De daaruit voortvloeiende kosten zijn dan uiteraard ook voor de klant. Is uw woning moeilijk toegankelijk of op een verdieping gelegen dan dient U dit wel aan ons door te geven!! Wij houden hier dan qua tijdsplanning rekening mee !

Bij aflevering dient U de goederen goed te controleren en eventuele beschadigingen direct te melden aan de winkel en/of aan de bezorgers. Wij zullen er dan zorg voor dragen dat uw klacht z.s.m. zal worden opgelost. Meldingen van beschadigingen aan goederen nadat voor correcte aflevering van de goederen voor akkoord is getekend kunnen wij alleen in uitzonderlijke gevallen aannemen.

Indien er tijdens de aflevering een gering mankement of andere geringe onvolkomenheid aan een artikel wordt geconstateerd kan nooit een hoger bedrag van de totale koopsom op de betaling worden ingehouden dan in redelijke verhouding staat tot het mankement of de onvolkomenheid.

Op de dag van levering dient U de gehele dag aanwezig te zijn dan wel ervoor te zorgen dat iemand anders ter plaatse aanwezig is! Wij doen ons uiterste best om op het met U afgesproken tijdstip te komen leveren maar dit kan helaas soms door omstandigheden ook vroeger of later worden dan is afgesproken. Indien U niet aanwezig bent, dient U zelf met de winkel een andere afspraak te maken en zijn wij genoodzaakt om minimaal € 50,- bezorgkosten voor de tweede (extra) bezorging aan U in rekening te brengen.

In de afgelopen jaren hebben wij bij vele klanten tot volle tevredenheid onze goederen mogen afleveren. Service is voor ons uitermate belangrijk en wij streven dan ook naar een perfecte service en oplossing van problemen met als gewenst resultaat een uiterst tevreden klant. Mocht U echter niet tevreden zijn (of juist wel), dan vernemen wij dat graag van U en hopen wij een passende oplossing te kunnen vinden voor een
eventueel probleem.

Wij wensen U heel veel plezier met uw aankoop en hopen dat U in de toekomst onze winkel of onze webshop met plezier nogmaals komt bezoeken !

CONTACTGEGEVENS:

Tafels en Tafels
Heerenweg 64
1768BE
Barsingerhorn
info@tafelsentafels.nl


K.v.K. nummer 37148346
B.T.W.nummer NL002284034B07
NL65KNAB0721904181 t.n.v. Tafels en tafels(Download de Algemene voorwaarden als PDF bestand.)

Winkelwagen

Geen artikelen in winkelwagen.

GRATIS VERZENDING/LEVERING

Wij leveren alleen op de begane grond tenzij er een geschikte lift aanwezig is.

Gratis aflevering uitsluitend in Nederland (muv waddeneilanden). 

 

© 2019 - 2020 tafelsentafels | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel